Ciutadania

Atenció al part

Com presentar un pla de naixement?

  • Primer us heu de llegir els documents relacionats amb el part que hi trobareu en aquesta web.
  • No és obligatori presentar un pla de naixement. Podeu expressar com us agradaria que sigui el naixement del vostre fill sobre la marxa i parlar-ho amb l'equip de guàrida que us atengui. Ells us indicaran quines coses us poden oferir en aquell moment en funció de l'evolució del vostre part.
  • També podeu expressar els vostres dubtes a la sessió al part realitzada al nostre hospital i/o a les visites programades que tingueu al nostre centre abans del part.
  • Si preferiu presentar un pla de naixement per escrit, ho podeu fer descarregant-vos el document des d'aquesta web, i demanant hora trucant al 93 818 04 40. Heu de dir que voleu presentar un pla de naixement, i us passaran amb una administrativa que us donarà hora un altre dia amb un/a llevador/a de l'hospital per poder-lo presentar. Ella us oferirà una entrevista individualitzada on expressar els vostres dubtes i desigs i recollirà el vostre pla de naixement. Es recomanable presentar-ho després d'haver anat a la sessió al part, ja que molts dubtes queden resolts allà.*

        Pla de naixement (arxiu)

* Les visites presencials s'han vist afectades per la pandèmia del Covid, passant a ser  telefòniques o per videotrucada.