Ciutadania

Com ingressar

Per accedir a l'Hospital en aquests moments és necessari seguir la normativa Covid, l'ús de la mascareta (no de roba), respectar la distància de seguretat de 2 metres i la neteja de mans. Els accessos estan restringits.

L'ingrés programat

Per ingressar a l'Hospital adreceu-vos al Servei d'Admissions (al vestíbul principal) I presenteu la documentació següent:

 • DNI o documentació identificativa
 • Targeta sanitària individual del CatSalut
 • Si és el cas, targeta de la mútua asseguradora.

En fer l'ingrés us posaran un braçalet identificatiu que haureu de portar durant tota l'estada al centre i se us lliurarà la documentació d'ingrés.

Pujar

L'alta

Quan us donin l'alta, el personal d'infermeria us entregarà l'informe d'assistència i haureu de passar per Admissions a recollir la resta de documentació. Allà us retiraran el braçalet identificatiu i podreu entregar l'enquesta d'opinió.

Haureu de deixar l'habitació abans de les 12 h.

Pujar

Visites als pacients hospitalitzats

Actualització de la normativa d'accessos als hospitals del CSAPG

En aquests moments, per tal de garantir la seguretat dels pacients, familiars i professionals, ens trobem amb la necessitat d'actualitzar la normativa d'accessos als hospitals del CSAPG i la presència d'acompanyants.
 

 • Consultes Externes i proves: no es permet la presència d'acompanyants.
 • Urgències: no es permet la presència d'acompanyants.
 • Quiròfan i UCSI: una persona podrà acompanyar el seu familiar a quiròfan, però se'ls indicarà que no es quedin a la sala d'espera i ja se'ls trucarà quan acabi la intervenció.
 • Hospitalització no Covid
  • Hospital  Comarcal de l'Alt Penedès, Hospital Residència Sant Camil i Hospital Sant Antoni Abat: no estan permeses les visites a pacients ingressats, només en casos excepcionals.
 • Hospitalització obstètrica i pediatria: està permesa la presència d'un sol acompanyant, el mateix durant el dia.
 • Hospitalització Covid: no està permesa la presència d'acompanyants, excepte en el cas de pacients en procés de final de vida.
 • Unitats Sociosanitàries i Residència: no està permesa la presència d'acompanyants.


Queden exemptes d'aquesta normativa els menors, persones dependents, pacients que es troben en el final de vida, dones que han donat a llum i aquelles persones que la seva situació clínica ho requereixi.

Pujar

En cas d'ingressar el mateix dia de la intervenció quirúrgica

Després de passar pel servei d'Admissions/recepció, el personal del servei us indicarà on es troba la sala d'espera i el lloc per accedir a quiròfan. Posteriorment el personal d'infermeria us donarà les instruccions i el vestuari adequat  per entrar a quiròfan. Una persona podrà acompanyar el seu familiar a quiròfan, però se'ls indicarà que no es quedin a la sala d'espera i ja se'ls trucarà quan acabi la intervenció.

Depenent de la patologia i de la intervenció sereu donats d'alta al cap d'unes hores o bé quedareu ingressats.

Pujar

En cas de que el motiu de l'ingrés sigui el naixement del vostre fill o filla

En cas de que l'inici del part sigui espontani, heu de dirigir-vos a admissions d'Urgències. Des d'allà us acompanyaran a la Sala de parts on us atendrà el personal d'infermeria, llevadors/ores i ginecòleg/òloga.

Si es tracte d'una cesària o d'una dilatació programada, heu de dirigir-vos al servei d'Admissions/recepció.

Per tal de poder tramitar la filiació hospitalària del vostre fill o la vostra filla un cop hagi nascut, caldrà portar els DNI o documentació identificativa dels pares al servei d'Admissions/recepció i facilitar el nom del nounat.

Pujar