Ciutadania

Com ingressar

L'ingrés programat

Per ingressar a l'Hospital adreceu-vos al Servei d'Admissions (al vestíbul principal) I presenteu la documentació següent:

  • DNI o documentació identificativa
  • Targeta sanitària individual del CatSalut
  • Si és el cas, targeta de la mútua asseguradora.

En fer l'ingrés us posaran un braçalet identificatiu que haureu de portar durant tota l'estada al centre i se us lliurarà la documentació d'ingrés.

Pujar

L'alta

Quan us donin l'alta, el personal d'infermeria us entregarà l'informe d'assistència i haureu de passar per Admissions a recollir la resta de documentació. Allà us retiraran el braçalet identificatiu i podreu entregar l'enquesta d'opinió.

Haureu de deixar l'habitació abans de les 12 h.

Pujar

Visites als pacients hospitalitzats

Horari:

  • Dies feiners: de 16 a 20 h.
  • Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

A l'habitació només hi pot haver dues visites alhora. Durant la fase aguda de la malaltia i en el postoperatori les visites poden entorpir la recuperació de la persona ingressada, per la qual cosa cal restringir el nombre i el temps de les visites.

No es permet l'accés d'infants menors de 10 anys a l'àrea d'hospitalització si no és imprescindible. L'Hospital disposa de diferents àrees de lleure a les sales d'estar  d'hospitalització, al carrer central i a la cafeteria.

Pujar

En cas d'ingressar el mateix dia de la intervenció quirúrgica

Després de passar pel servei d'Admissions/recepció, el personal del servei us indicarà on es troba la sala d'espera i el lloc per accedir a quiròfan. Posteriorment el personal d'infermeria us donarà les instruccions i el vestuari adequat  per entrar a quiròfan. Els acompanyants hauran d'esperar a la sala d'espera on, finalitzada la intervenció, seran informats pel metge o metgessa.

Depenent de la patologia i de la intervenció sereu donats d'alta al cap d'unes hores o bé quedareu ingressats.

Pujar

En cas de que el motiu de l'ingrés sigui el naixement del vostre fill o filla

En cas de que l'inici del part sigui espontani, heu de dirigir-vos a admissions d'Urgències. Des d'allà us acompanyaran a la Sala de parts on us atendrà el personal d'infermeria, llevadors/ores i ginecòleg/òloga.

Si es tracte d'una cesària o d'una dilatació programada, heu de dirigir-vos al servei d'Admissions/recepció.

Per tal de poder tramitar la filiació hospitalària del vostre fill o la vostra filla un cop hagi nascut, caldrà portar els DNI o documentació identificativa dels pares al servei d'Admissions/recepció i facilitar el nom del nounat.

Pujar