Ciutadania

Fem salut

<< tornar al llistat

Canal Salut Càncer del Departament de Salut de la Generalitat

Canal càncer és un portal del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya dedicat exclusivament al càncer. La sanitat catalana és un referent en l’atenció oncològica amb resultats comparables a nivell europeu i a d’altres països desenvolupats.

Alguns dels càncer es poden evitar si actuem sobre els riscos coneguts. La prevenció i la informació són essencials en la lluita contra el càncer.

Canal càncer és la font pública d’informació contrastada sobre: la prevenció i els programes de detecció precoç, el diagnòstic i els tipus de tractament més freqüents (segona opinió mèdica, tècniques de diagnosis, assaigs clínics..), els problemes de salut durant i després del càncer, així com altres recursos que poden ser d’utilitat, com ara enllaços a les associacions de persones malaltes o a d’altres fons d’informació fiables.

També té un apartat adreçat als professionals on es troben les guies de pràctica clínica, les dades de les tendències en càncer a Catalunya entre d’altres.

És, en conjunt, un entorn integrat d’informació en càncer, amb continguts basats en l’evidència, és a dir, en els millors coneixements científics disponibles en l’actualitat.