Ciutadania

GAM Grups d'Ajuda Mútua a l'Alt Penedès

<< tornar al llistat

L’associació Ginesta, grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit

L’associació Ginesta, grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit, està formada per  persones, la majoria  dones, que han patit un càncer de mama, així com familiars o altres simpatitzants sensibilitzats amb pel tema.

Fou creada l’any 1999 i  forma part de la Federació Espanyola de Càncer de Mama FECMA. Ginesta va sorgir amb la idea d’ajudar a les dones que estan vivint el procés d’adaptació a la vida diària desprès que se’ls ha diagnosticat un càncer de mama, a partir de les nostres vivències i experiències poder donar eines per superà les dificultats.

Comptem amb la col·laboració de la Psicòloga Rocio Rico que fa teràpia personalitzada o en grup, així com tallers sobre temes específics, per intentar resoldre els problemes que van sorgint amb la malaltia.

El nostre propòsit és aconseguir una bona qualitat de vida per a tothom i sensibilitzar a les dones per que tinguin coneixement del seu cos, facin una vida saludable amb una bona alimentació i exercici físic, així com els controls mèdics periòdics, i que participin en les campanyes de detecció precoç acudint a les cites per fer-se les mamografies convenients..

El diagnòstic precoç és la millor prevenció contra el càncer de mama.

L’associació organitza al llarg de l’any un seguit d’activitats i xerrades sobre temes d’interès que son obertes tothom . Enguany tenim preparats un curs  de Tècniques de Relaxació i altre d’ Exercicis de Manteniment. Podreu trobar més informació  a la nostra web: www.ginestavila.cat

Estem al carrer Pere el Gran, número 32 1º pis. 08720 Vilafranca del Penedès (edifici de la Creu Roja) cada dimecres de 6 a 8 de la tarda

Telèfons de contacte 639.280.708/639.171.765 o al correu associacioginesta@ginestavila.cat.

Enllaços relacionats