Informació corporativa

Altres serveis d'interés

Informació i recepció

Informació i recepció

A l'entrada principal de l'hospital trobareu el servei d'Admissions/recepció on us atendran i us informaran personalment.

L'horari d'atenció és de 8 a 21 hores.

També podeu dirigir-vos a admissions de C. Externes i d'Urgències.

Unitat d'Atenció a l'Usuari (UAU)

Unitat d'atenció a l'Usuari (UAU)

La UAU és qui vetlla pels drets i les obligacions dels usuaris. Us atendrà de manera personalitzada quan sigui necessari donant-vos informació i assessorant-vos en la tramitació de documents sanitaris, com per exemple en el Documents de Voluntats Anticipades (testament vital) o en la segona opinió mèdica de tractament o diagnòstic.

La Unitat d'Atenció a l'Usuari, compta amb el suport i l'assessorament de la Comissió d'Ètica Assistencial per assegurar un bon exercici dels drets i deures dels usuaris.

Des d'aquest servei també es gestionen les vostres opinions, queixes i suggeriments.

Treball socials

Treball socials

L'hospital té a la disposició de les persones malaltes ingressades i els seus familiars un servei d'assistència social que us pot assessorar i aconsellar en aquest àmbit. Podeu demanar aquest servei des d'Admissions/recepció a l'entrada principal.

Voluntaris

Gràcies al programa de voluntariat comptem amb la col·laboració desinteressada d'un grup de persones que dóna suport humà a les persones malaltes ingressades i usuaries de l'hospital. Podeu demanar el seu servei mitjançant infermeria o a Admissions/recepció.

L'horari del personal voluntari és de 9,30 a 12 h i de 16,30 a 19 h.

Mediació cultural

Mediació intercultural

Regulat per un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal de l'Alt Penedès es compta amb el suport d'una persona mediadora intercultural que facilita la comunicació a persones d'origen estranger.

Com visitar a una persona malalta

L'horari de visites a les persones ingressades és de 4 a 8 de la tarda. En caps de setmana i festius s'amplia de 10 a 1 del migdia. Fora d'aquest horari només podrà quedar-se una persona acompanyant. Es convenient no coincidir en l'habitació més de dos acompanyants per malalt. No és permès que els nens i nenes vinguin a l'hospital a visitar als familiars ingressats, exceptuant situacions especials que hauran de ser autoritzades per Infermeria.

Com demanar documentació mèdica

Si necessiteu tenir còpia d'algun informe o del resultat d'alguna exploració realitzada al Centre, us podeu adreçar a:

  • Servei d'Admissions/recepció (situat a l'entrada principal)
    Horari d'atenció: 8 a 20 hores tots els dies de la setmana.
    Telèfon: 93 818 0440

El servei d'Arxiu us prepararà la documentació demanada que podreu passar a buscar en el termini de 7 dies feta la petició.

Si ho desitgeu, podeu enviar una altra persona en el vostre nom per recollir aquesta documentació, sempre que porti una autorització signada amb el vostre DNI original i el DNI de la persona autoritzada.

Si necessiteu demanar un informe mèdic, us heu de dirigir al metge o metgessa  corresponent o a la recepció situada a l'entrada principal.

Aquí cal posar el PDF que tindrem la setmana vinent.

Aquest text s'ha de rectificar i actualitzar amb el pdf que tindrem d'aquí a 1 setmana