Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

desembre de 2010 - Per: Comunicació

Campanya de donació de sang a Vilafranca. Dimarts 21 de desembre a l'Hospital de 10 a 14 i de 17 a 21 h.

El Banc de Sang i Teixits farà els propers dies una nova campanya trimestral a Vilafranca per tal que totes aquelles persones que ho desitgin puguin donar sang.

Concretament diumenge dia 19 i dilluns dia 20 de desembre la donació es podrà fer a la seu dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot (c/ General Prim, 11). L'horari de diumenge serà de les 10 del matí a les 2 del migdia i el de dilluns de 5 de la tarda a 9 del vespre. Dimarts dia 21, el Banc de Sang i Teixits serà al servei de Consultes Externes de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. L'horari serà en aquest cas de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 a 9 del vespre.

Donar sang és una acte solidari i cívic que no requereix cap esforç important, no fa mal i, després d'un petit descans i d'un refrigeri que ofereix el banc de sang, es torna a estar en forma. A més, el donant obté una analítica que l'informa sobre la seva salut. De cada donació de sang, no se'n beneficia només un malalt sinó un nombrós grup de persones.

Cada vegada fa falta més sang i cada 3 segons algú en necessita a Catalunya. La sang és una de les poques coses que no es pot fabricar. Aquesta situació fa que sigui molt important el màxim nombre de persones, entre 18 i 65 anys, sanes i de més de 50 kg, s'acostin a la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits que aquests dies serà a Vilafranca.