Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Desembre de 2011

S’ha posat en marxa la primera fase de les obres d’ampliació de l’Hospital

Entrada urgències

Sala d'espera pediatria

En la segona fase s’intervé a l’interior del servei d’urgències i es recupera l’accés d’ambulàncies com única entrada al servei  per a tots els usuaris.

El passat dimarts es van posar en marxa una part dels nous espais corresponents a les obres d’ampliació de l’Hospital iniciades a finals del 2010. Concretament la recepció, l’àrea administrativa, la de seguretat i la sala d’espera d’urgències ja estan ubicades en el seu nou espai definitiu. També s’ha posat en marxa la nova àrea d’atenció pediàtrica, que està diferenciada de les urgències generals i disposa de sala d’espera pròpia.

Provisionalment, el triatge, els despatxos d’atenció ràpida i una part de l’activitat d’urgències, es desplacen als espais que estan destinats a la futura àrea d’atenció ginecològica i sala de parts. Així es podrà continuar les obres i intervenir en el mateix servei d’urgències i mantenir, alhora, l’activitat del mateix.

Una vegada acabada aquesta segona fase, que es preveu tingui una durada de tres o quatre mesos, l’activitat urgent tornarà als espais reformats i així donarà pas a que l’activitat d’obstetrícia i ginecologia es desplaci a la nova àrea d’obstètrica. D’aquesta manera s’alliberarà l’espai en el que s’hi han de fer les obres de l’ultima fase, corresponent a la zona destinada a la Cirurgia Major ambulatòria.

Una vegada acabades les obres al servei d’urgències els usuaris gaudiran d’uns espais més adaptats al funcionament actual, amb més intimitat i confort ja que tots els boxos d’exploració seran individuals.

Tot s’ha planificat per a que aquestes obres interfereixin el mínim possible en l’activitat diària del servei i provoquin les molèsties mínimes als usuaris

Vilafranca del Penedès, 13 de desembre de 2011