Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

11 de gener de 2012 - Per: Comunicació

L’hospital guanya el Premi FAD de la Fundació Avedis Donabedian a la millor pàgina web d’una institució sanitària.

El premi a la millor pàgina web que atorga la Fundació Avedis Donabedian ha estat concedit a la web del nostre hospital (www.csap.cat).Aquest premi té com a objectiu valorar l’esforç realitzat per les institucions sanitàries per donar a conèixer els seus serveis i activitats a través de mitjans que permetin oferir serveis de valor afegit per als seus clients. Aquesta valoració es va fer durant el mes de novembre conjuntament amb la nostra intranet i el portal dels grups de treball. El premi ha estat recollit pel gerent del Centre, en representació de tots els implicats en el projecte, al Palau de la Música Catalana en un acte institucional presidit pel Conseller de Salut aquest dimecres 11 de gener.

La Fundació Avedis Donabedian va instaurar els Premis a la Qualitat en sanitat amb la voluntat de distingir públicament el treball realitzat pels professionals i centres dia a dia.
Aquest premis es van iniciar a l’any 1989 premiant les Memòries de les institucions sanitàries i socials i després es va incorporar els Premis a la Millor Pàgina Web d’una institució sanitària i social.