Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Desembre de 2011 - Per: Comunicació

Crida per actualitzar les dades i apropar els serveis al ciutadà amb les noves tecnologies

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès té habilitats uns serveis a la pàgina web  per tal de facilitar algunes gestions habituals que els ciutadans fan actualment per via telefònica o de manera presencial.

Tot i que el servei d’atenció telefònica en la Programació de visites a C. Externes al telèfon 938180393 és de 10 a 15 hores els dies feiners, algunes de les consultes o tràmits, com ara l’anul·lació de visites, sol·licitud de canvi d’hores, es poden realitzar a través del correu electrònic a l’adreça programaciovisites@csap.cat, en aquesta mateixa adreça també es poden fer les consultes relacionades amb la programació d’intervencions (telèfon 938194007) o bé també en el cas de que la consulta vagi dirigida al servei de radiologia, ja sigui una proba o la programació de proves externes de l’hospital (Telèfon 938194011).

Cal recordar que els suggeriments de millora o queixes es poden fer arribar a través de l’adreça atenciociutada@csap.cat

El nostre objectiu és que aquests eines ajudin a apropar l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès a tots aquells que han de menester els seus serveis i posar tota la informació necessària al seu abast.

Per altra banda, s’estan portant a terme unes proves pilot enviant missatges a mòbils (sms) dels usuaris des de C. Externes recordant la citació-visita mèdica o prova.

Per això s’està fent una campanya per tal de que els usuaris actualitzin les seves dades (mòbil, adreça electrònica, ...) a través d’uns formularis que es poden trobar als mostradors de C. Externes i que hauran de ser lliurats directament als administratius, o bé a través de l’adreça programaciovisites@csap.cat tot posant el nom complet, adreça, telèfon de contacte i/o mòbil, i correu electrònic.