Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

19 d'abril de 2012 - Per: comunicació

Es posa en marxa l'ampliació del Servei d'Urgències de l’Hospital

Posta en marxa de l’ampliació del Servei d’urgències

Demà es posaran en marxa els nous espais que suposen pel Servei d’urgències la remodelació d’aproximadament 500 m2, d’aquests 200 són ampliació real dels espais construïts. Les obres van començar, en aquesta fase, el 13 de desembre i s’han desenvolupat amb la mínima afectació al funcionament del servei que , evidentment no es pot aturar.

Aquesta ampliació i remoldelació d’urgències significarà una millora important, tant qualitativa com quantitativa, per als usuaris del servei. Els espais que s’han remodelat són:

La recepció, la sala d’espera i la zona de primera atenció que consta de tres consultoris per a fer la primera valoració i classificació dels pacients i els despatxos d’atenció ràpida

La sala d’espera interna per a pacients que, una vegada valorats per infermeria, no hauran d’esperar a la sala d’espera fins que siguin cridats per entrar a boxos, sinó que passaran a aquest nou espai on seran supervisats mentre esperen.

Més i millors espais per atendre els pacients, concretament de 25 lliteres s’amplia a 31, de les quals 12 estan en boxos individuals, mentre que abans de l’ampliació només n’hi havia 8.

La zona de tractament que disposa de 7 espais amb lliteres i sillons on, una vegada visitats els pacients, si necessiten rebre tractament, seran atesos fins que siguin donats d’alta.

Tot i que es va posar en marxa el desembre, també s’ha de considerar en l’ampliació la zona d’urgències de pediatria que disposa d’una sala d’espera pròpia i més espai per atendre els infants.

Tots els nous espais estan equipats amb tot el necessari per a proporcionar molt més confort i intimitat als usuaris i facilitar un millor funcionament i condicions de treball als professionals que hi treballen. En aquest sentit val la pena destacar la llum i els colors de les parets i mobiliari, que proporcionen un ambient agradable i tranquil a tot el servei.

Properament serà traslladat alls nous espais, ja construïts, l’activitat de la sala de parts i àrea d’obstetrícia i això permetrà encarar l'última fase de l’ampliació que són les obres de la Unitat de Cirurgia Sense ingrés , la UCSI.