Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Maig de 2012

Inici de les obres de la UCSI i canvi d’accés al bloc quirúrgic i obstètric

Per tal que els operaris i paletes tinguin un accés independent a l’obra i, d’aquesta manera, poder garantir el màxim aïllament de la zones de treball, s’han començat els preparatius per iniciar l’última fase de les obres d’ampliació de l’hospital, corresponent a la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés, la UCSI.
Aquestes obres obliguen a modificar l’accés actual al bloc quirúrgic, així que a partir de dijous dia 3 de maig, la porta 9 es converteix en l’accés principal al Bloc Quirúrgic, doncs a més de les utilitats actuals d’entrada i sortida de materials, persones i d’accés al quiròfan pels pacients, també servirà d’entrada a la sala d’espera.
Pel que fa als pacients que arribin en llitera, des d’hospitalització, utilitzaran el transfer del passadís d’urgències.
El bloc obstètric també s’ha vist afectat i, mentre no traslladin l’activitat als nous espais, no disposen de sala d’espera de familiars, havent d’utilitzar la sala d’urgències.
Una vegada acabades les obres, hi haurà un canvi molt important en l’atenció als pacients atesos a la UCSI ja que millora substancialment tot el procés, tant pels pacients com pels professionals. El canvi comença en la recepció i accés al servei, que serà en uns vestuaris adequats que garanteixen la intimitat i els preparatius de la intervenció, també millora l’estada prèvia i post intervenció, que serà al costat del nou quiròfan i a prop de l’equip quirúrgic. Finalment l’alta s’agilitza doncs serà a la mateixa zona, sense necessitat d’haver de desplaçar el pacient cap a hospitalització.
El conjunt dels serveis quirúrgics també ho notaran ja que es disposarà d’un nou quiròfan que facilitarà l’organització del conjunt del Bloc.
Es preveu que la nova UCSI es pugui posar en marxa desprès de l’estiu.