Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

30 de gener de 2010

FES-TE VOLUNTARI, FEM L'HOSPITAL MÉS AMABLE

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, aquest 2009, amb les entitats de Creu Roja de Vilafranca del Penedès, la Federació Catalana de Voluntariat Social, la Bilbioteca Torres i Bages i Càritas inicia una campanya de captació de voluntariat en l’àmbit hospitalari, per activar aquest servei al nostre centre.

Els voluntaris son persones que tenen cura d’altres persones i que ofereixen, des de la solidaritat i la responsabilitat, temps, espai, afecte i companyia. Amb el Voluntariat a l’Hospital volem aportar una millor qualitat en l’atenció als usuaris. Volem oferir una atenció més humanitzada de l’atenció hospitalària.

Tothom qui tingui ganes, estones i il·lusió per ajudar als altres i millorar solidàriament la societat FENT-SE VOLUNTARI I FORMA PART DEL GRUP DE VOLUNTARIS DE L’HOSPITAL.

Pot demanar informació del Programa “Fes-te Voluntari! Fem l’Hospital més amable!” a Creu Roja, allà podrà formalitzar el compromís com a voluntari.


Algunes de les accions en que es pots participar són, a companyar i donar conversa al pacient ingressat, guiar i acompanyar als usuaris desorientats als serveis de l’Hospital (consultes externes, proves i Hospitalització), gestionar un servei de Biblioteca mòbil a l’hospital, pels malalts i familiars de malalts ingressats, organitzar un rober i facilitar roba als pacients que no en tenen, etc.


Per formalitzar el compromís cal contactar amb Creu Roja de la comarca de l’Alt Penedès. Tel: 93 891 53 00. Adreça C/ Eugeni d’Ors, 22 de Vilafranca del Penedès.
Els responsables del Programa a l’Hospital són la Unitat de Treball Social.

ANIMA’T! i FES-TE VOLUNTARI !