Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

9 de juliol de 2012

L'Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, a partir del dia 9 de juliol, avisarà als pacients de les citacions a Consultes Externes mitjançant un SMS.

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès posa en marxa a partir del 9 de juliol de 2012 un programa per comunicar i recordar als pacients mitjançant missatges curts de telèfon mòbil (SMS) les citacions de primeres visites i proves que es realitzen a C. Externes. D’aquesta manera s’enviarà un missatge a l’usuari amb el dia i l’hora de la citació i un altre missatge 48 h abans de la mateixa citació com a recordatori.

Per aclariments i dubtes o per comunicar qualsevol incidència que impedeixi assistir a la visita o a la prova, es disposa del telèfon de contacte de C. Externes 93 818 03 93 i del mail programaciovisites@csap.cat  

Progressivament  es preveu que aquests missatges de mòbil vagin substituint  les citacions en paper que actualment s’envien per correu postal.

Aquest sistema de comunicació de preavís via SMS s’anirà ampliant en un futur proper a la resta de citacions i proves d’altres departaments com el de radiologia, ...