Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Juliol de 2012

L’equip pediàtric Alt Penedès a les xarxes socials.

Des del passat 1 de juny, l’Equip Pediàtric Alt Penedès s’ha incorporat a la blogosfera mitjançant un blog d’informació exclusivament pediàtrica.

L’objectiu del blog és difondre informació pediàtrica contrastada per l'evidència científica i interaccionar amb els pares per ajudar a millorar els recursos propis de les famílies i facilitar una actuació més autònoma .

La informació present al blog en cap cas no reemplaça sinó que complementa la relació metge pacient i en cas de dubte s’ha de consultar amb el pediatra o infermera de la família.

El seu contingut estarà relacionat amb l’actualitat pediàtrica, projectes de l’equip, actes i també es pot utilitzar per sol•licitar vistes, per tant, facilitarà la interacció mitjançant les xarxes socials.

La informació és contrastada i intenta ser concisa i aclaridora. Avalada per l’acreditació WMA “ Programa de Qualitat i Certificació Web Mèdica Acreditada” del Col•legi de Metges de Barcelona, que certifica el contingut mèdic seguint els codis ètics i deontològics del consell de Col•legis mèdics de Catalunya i, per tant, ajuda a les famílies a obtenir una informació segons criteris científics en relació a la salut dels seus nens.

L’adreça del bloc és http://icspediatriaaltpenedes.wordpress.com/, també tenim un compte a twitter on anirem anunciant les entrades que anem afegint al blog, ho podeu trobar a @pedialtpenedes.

Us animem a utilitzar aquest mitjà i enriquir-ho amb les vostres aportacions.

Equip Pediàtric Alt Penedès.

6 de juliol de 2012