Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Agost de 2012

Campanya especial de donació de sang

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha programat una campanya especial de recollida de donacions de sang a Sant Sadurní d’Anoia. Totes aquelles persones que ho desitgin podran donar sang el proper dijous, 9 d’agost, de 18h a 21h, al Centre d’Atenció Primària.

Les donacions de sang disminueixen en èpoques de vacances. El canvi d’hàbits dels donants i les vacances en empreses i universitats fan que les donacions baixin força. El descens arriba quasi al 40% respecte el març, el mes amb més donacions.
Els donants marxen de vacances, però els malalts no. Tot i que és cert que els hospitals programen menys intervencions, es continua necessitant molta sang per a malalts amb anèmia o persones que han tingut accidents de trànsit. De fet, només el 40% de la sang s’utilitza per a operacions.

Per evitar que es produeixin situacions de risc en què no hi hagi sang suficient, el Banc de Sang augmenta el nombre de campanyes en poblacions turístiques i incrementa els esforços per explicar la necessitat de donar sang a través dels mitjans de comunicació.

Per aquest motiu, l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès fa una crida a la població de Sant Sadurní d’Anoia, entre 18 i 65 anys, sanes i de més de 50 kg, perquè una vegada més mostri la seva generositat i solidaritat donant sang. La donació de sang és un acte cívic i responsable que beneficia el conjunt de la societat. Cada vegada fa falta més sang i tothom, un familiar o una amistat en pot necessitar. Cada 3 segons, algú necessita sang a Catalunya.

Per més informació es pot consultar a la web de l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès http://donantsdesang.vilaentitats.cat

7 d’agost de 2012

Altres campanyes a l’Alt Penedès:

Guardiola de Font-Rubí
Dimecres, 8 d'agost de 2012
Lloc: Consultori
Adreça: Plaça de l'Ajuntament, 1
Horari: 18 a 21

Sant Martí Sarroca
Dijous, 16 d'agost de 2012
Lloc: Consultori Mèdic
Adreça: Rambla Catalunya, s/n
Horari: 18 a 21

Sant Joan de Mediona
Dimarts, 21 d'agost de 2012
Lloc: Consultori Baixos Ajuntament
Adreça: Dr. Trueta, 10
Horari: 18 a 21