Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

14,15 i 16 d'octubre de 2012 - Per: comunicació

Donació de sang a Sant Sadurní el 14,15 i 16 d'octubre

La Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits farà els propers dies 14, 15 i 16 d’octubre una nova campanya trimestral a Sant Sadurní d’Anoia per tal que totes aquelles persones que ho desitgin puguin donar sang.Concretament diumenge, 14 d’octubre, la donació es podrà fer al Centre d’Atenció Primària, de 9.30h a 13.30h. Dilluns 15 d’octubre, el Banc de Sang i Teixits serà al Centre Cívic Vilarnau i dimarts 16 d’octubre, al Casal d’Entitats, ambdós dies en horari de 18h a 21h. 

La donació de sang és un acte cívic i responsable que beneficia el conjunt de la societat. Cada vegada fa falta més sang i tothom, un familiar o una amistat en pot necessitar. Cada 3 segons, algú necessita sang a Catalunya.. Per aquest motiu, l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès fa una crida a la població,  entre 18 i 65 anys, sanes i de més de 50 kg, que s'acostin a la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits que el primer dilluns de cada mes és a Vilafranca.

Per més informació es pot consultar a la web de l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès http://donantsdesang.vilaentitats.cat