Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

19 d'octubre de 2012 - Per: comunicació

19 d'octubre. Dia mundial contra el càncer de mama

Divendres19 d’octubre . Dia mundial contra el càncer de mama

Com cada any s’organitzen diverses activitats per sensibilitzar la societat.

El proper divendres,  19 d'octubre,  a les set de la tarda i a la Plaça de la Vila, hi haurà l’actuació del grup Crodevule i les petites del Club Rítmica Olèrdola, la lectura del manifest a càrrec de l’actriu Rosa Andreu i l’actuació del grup de petits flabiolaires de l’Escola de Música Municipal M. Dolors Calvet.

Seguidament , s’anirà en cercavila fins el Claustre de Sant Francesc on, a les vuit del vespre, està prevista la presentació del conte “La mare està malalta”, de Quima Ricart Claver, amb il•lustracions d'Antònia Bonell Solsona. El llibre està editat per Edicions i Propostes Culturals Andana.

També s’hi inaugurarà l’exposició de fotografies “La vida segueix...”, dels fotògrafs Mingo Girona, Lluís Montané i Jordi Moreno, amb l’ acompanyament de poesies a carrec de Sandra D. Roig.

Tanmateix hi hauran taules informatives al mercat de Vilafranca el dia 13 d’octubre davant la capella de Sant Joan de 9h. A 14h. El diumenge 14, al mercat dels Monjos, a l’avinguda de Catalunya de 10h. a 14h i el diumenge 21 a Sant Quintí en la cursa de la dona organitzada per Adeca.

L'Associació de Dones de Sant Quintí de Mediona, ADECA, organitza la segona cursa solidària contra el càncer de mama. Es farà el 21 d'octubre per celebrar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama i serà solidària amb l'associació AMPERT, que ofereix un servei de transport als malalts oncològics de la comarca. A la cursa hi pot participar tothom, corrent o caminant, i tindrà la sortida a les 10 del matí, des de la Zona Esportiva, amb un recorregut d'uns 5 km per carrers i camins de Sant Quintí de Mediona.

Les inscripcions tenen un preu de 5 euros i es poden fer fins al 17 d'octubre, a BMN-Caixa Penedès.

ADECA també presenta l'exposició "Ni un pel de lletges" de la fotògrafa Ana Calvo, del 15 al 28 d'octubre, al casal d'avis Joan Amades de Sant Quintí de Mediona.

A més, ha programat una xerrada sobre El tractament hormonal en el càncer de mama a càrrec de la Dra. Cati Falo, oncòloga de l'ICO, per al divendres 26 d'octubre, a les 7 de la tarda, al Casal d'avis Joan Amades de Sant Quintí de Mediona.