Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

22 d'octubre de 2012

Nova exposició: “Te amargo”

En el marc de la XIII Festa de la Solidaritat, es presenta l’exposició fotogràfica “Té amargo”, de Joseba Zabalza i Xavi Piera, organitzada per l’ACAPS Wilaia Alt Penedès i Pol.len edicions, a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, del 22 d’octubre al 18 de novembre 2012. L’acte d’inauguració es farà el 22 d’octubre, a les 19h, al passadís de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

L’exposició “Te amargo”, una delícia visual del te més amarg de la vida, és una selecció de 30 fotografies sobre les persones residents al Centre Residència Màrtir Sheriff, víctimes de les mines i de la guerra, situat als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria). “Te amargo” és el treball dels documentalistes i fotògrafs Joseba Zabalza i Xavi Piera, que han dut a terme durant l’any 2010 i 2011.

Són fotografies directes i contundents, sense deixar de banda l’emoció i els sentiments de les persones i llocs fotografiats. El reportatge mostra la quotidianitat de la vida en aquesta residència i no se centra exclusivament en les situacions més dramàtiques, sinó que reflecteix la realitat en el seu conjunt. Els residents del centre són malalts que no poden valer-se per si mateixos, situació que s’agreuja pel fet de viure en un campament de refugiats al mig del desert.

Les fotografies de l’exposició han estat escollides entre les 58 fotografies del llibre “Té amargo”, publicat per l’ecoeditorial Pol•len Edicions, amb el suport i la col•laboració d’entitats com la Federació ACAPS, Associació Ultrasònica, Kvlar fotoperiodistes, Reporter Academy i ACAPS Wilaia Alt Penedès, entre d’altres.

Enllaços relacionats