Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

1 de desembre de 2012 - Per: Comunicació

Premi a la Millor Experiència del Pla de Salut de Catalunya 2011-2015

Premi

La comunicació “El Pacient Crònic Complex amb Insuficiència Cardíaca”, ha estat elaborada per el SAP ICS Penedès-Garraf-Llobregat Nord i l' Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i recull l'experiència d'aquest programa que es du a terme conjuntament, també amb el Centre sociosanitari Ricard Fortuny, a l'Alt Penedès  des del març de 2011.

El programa guardonat, s’adreça als pacients crònics complexos, inicialment als que tenen insuficiència cardíaca, però està previst incorporar-hi altres patologies. Coordina les actuacions dels diferents professionals i nivells assistencials per mantenir aquests pacients en el seu entorn el màxim de tempss possible,  seguir el tractament en el seu lloc de residència i reduir significativament visites a urgències i ingressos a l'hospital. L'estudi presentat a la jornada recull el contingut del programa i els resultats obtinguts des de la seva posta en marxa el març del 2011.

A més d'aquest programa d'atenció al pacient crònic, els professionals de l'Hospital hi han presentat quatre experiències més que s'han desenvolupat al nostre territori seguint les directrius del Pla de Salut.

En la imatge que acompanya el text es pot veure el moment en què el president Mas  liura el premi al Dr Molina i a la Dra Gabarró de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i a la Infermera Pilar Piñeiro de la SAP Penedès

Nota de premsa del Departament de Salut