Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

10 de October de 2013

Comunicat del CatSalut sobre el PADES Alt Penedès

Segons informa el CatSalut, per tal d’avançar en el nou model d’abordatge de la cronicitat, entre d’altres actuacions, s’està treballant per millorar l’atenció domiciliària als malalts crònics, malalts crònics complexos, pacients en situació de final de vida, atenció pal•liativa i l’atenció en les residències.
Així, d’acord amb la planificació duta a terme a l’Alt Penedès, a partir de l’1 d’octubre es manté l’equip del Programa d’atenció domiciliària equips de suport (PADES) amb les mateixes funcions que desenvolupa actualment, amb una estreta vinculació amb els serveis sociosanitaris del territori a fi de millorar-ne la coordinació, per la qual cosa serà gestionat pel Consorci Sociosanitari de Vilafranca del Penedès (CSSV). A més, es posa en marxa un nou equip PADES d’atenció en les residències (EAR) gestionat per l’ICS.
Aquest nou equip EAR reforça l’atenció domiciliària, a més, permetrà articular una atenció sanitària integral i millorar la qualitat de l’atenció de les persones institucionalitzades en residències geriàtriques. Amb aquest equip es pretén aconseguir una major agilitat en l’atenció de les reaguditzacions de les malalties cròniques i una major capacitat de tractament de les descompensacions.
S’adjunta comunicat emès per CatSalut
 

Enllaços relacionats