Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

17 d'octubre de 2013 - Per: comunicació

Reconeixements als programes "Pacient Crònic Complex" i "Conciliació de la medicació" per part de l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya.

L’Hospital, l'Atenció primaria i la sociosanitària participa en dues de les 16 experiències innovadores reconegudes a Catalunya amb potencial sistèmic, és a dir que podrien ser implantats a d'altres territoris del sistema sanitari català.

El passat 17 d’octubre, en la II Jornada de l’Observatori d’Innovació en Gestió Sanitària de Catalunya (OIGS) es va fer el lliurament dels certificats de Qualitat a les 16 millors experiències amb potencials de ser implantades en altres territoris de Catalunya. De les quals una és l’experiència del “Pacient Crònic Complex amb insuficiència cardíaca. Efectivitats d’un programa per a la Coordinació entre nivells”, presentada per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, SAP Penedès Garraf, Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, i per altra banda, “La conciliació de la medicació com a estratègia de millora de la seguretat dels pacients”, presentada pel Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Garraf i Hospital Comarcal Alt Penedès.