Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

30 de novembre de 2013

Passejada solidària de la Creu Roja a l'Alt Penedès el dia 30 de novembre de 2013

La Passejada Solidària començarà a les 10.00 hores a l’aparcament de l’Espiga (Carrer Eugeni d’Ors, 62), arribarem a l’Ermita de Penyafelt i finalitzarà a l’aparcament de l’Espiga. El temps previst de la passejada és de 3 hores (anada i tornada).

Per inscriure’s a les passejades solidàries o obtenir-ne més informació, es pot fer a través del web de la Creu Roja a Catalunya www.creuroja.org  o bé posant-se en contacte amb l’oficina comarcal de la Creu Roja a l’Alt Penedès (Carrer Eugeni d’Ors, 22. Vilafranca del Penedès).

La Creu Roja organitza una vintena de Passejades Solidàries en diferents punts del territori català entre novembre i desembre. Les aportacions voluntàries dels participants es destinaran als seus projectes d’alimentació infantil.

Durant el 2012, prop de 62.000 infants en situació de vulnerabilitat van rebre ajuda alimentària de la Creu Roja a Catalunya.

La Creu Roja ha organitzat 17 Passejades Solidàries en diferents punts del territori català amb l’objectiu de recollir fons per als seus projectes d’alimentació infantil. Les aportacions voluntàries dels participants d’aquestes passejades, que tindran lloc majoritàriament entre novembre i desembre, tindran aquesta finalitat.

Concretament, les passejades començaran en els següents punts del territori català: Sant Cugat del Vallès (30 de novembre), Cerdanyola del Vallès (30 de novembre), Barcelona (30 de novembre), Esplugues de Llobregat (30 de novembre), Vilafranca del Penedès (30 de novembre), Sabadell (30 de novembre), Girona (1 de desembre), Blanes (24 de novembre), Camprodon (6 de desembre), Figueres (1 de desembre), Puigcerdà (23 de novembre), La Jonquera (15 de desembre), Olot (24 de novembre), Palafrugell (1 de desembre), Palamós (1 de desembre), Roses (1 de desembre) i Santa Coloma de Farners (1 de desembre).

Els participants de les Passejades Solidàries podran fer un donatiu a la Creu Roja, que es destinarà als projectes de la institució humanitària per garantir l’alimentació saludable dels infants en risc. Els participants seran obsequiats amb una polsera solidària i, en molts casos, podran gaudir d’esmorzars, xocolatades, o d’altres activitats lúdiques en finaltizar la caminada. Diverses empreses i entitats també col·laboren amb les passejades del seu àmbit territorial.

L’aliança humanitària per l’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya

Les Passajes Solidàries són una de les iniciatives organitzades per la Creu Roja a Catalunya en el marc de l’Aliança Humanitària per a l’alimentació infantil. Amb aquesta aliança, l’entitat vol fer una crida al conjunt de la societat per sumar esforços per lluitar contra la pobresa infantil. Durant l’any 2012, els projectes de lluita contra la pobresa infantil de la Creu Roja- que comprenen accions d’ajuda alimentària, de distribució de material escolar, de repartiment de joguines o projectes d’educació i lleure- van atendre més de 90.000 infants arreu de Catalunya.

Entre elles, 61.621 van rebre lots amb aliments i d’altres productes bàsics, una xifra que ha arribat a 59.782 entre gener i octubre de 2013. A més, la Creu Roja ha iniciat un projecte per ajudar a pagar quotes de menjador escolar d’infants en risc, que va beneficiar 675 nens i nenes el curs passat i que és previst arribi a 700 aquest any (curs 2013-2014).

En el cas de l’Alt Penedès, la Creu Roja va repartir aliments i productes bàsics a 1.177 infants en situació de vulnerabilitat durant el 2012. A més, va proporcionar ajudes per pagar el menjador escolar a 41 nens i nenes.

Per inscriure’s a les passejades solidàries o obtenir-ne més informació, es pot fer a través del web de la Creu Roja a Catalunya, clicant aquí, o bé posant-se en contacte amb l’oficina local o comarcal de l’entitat més propera al teu lloc de residència. Pots consultar adreça i telèfon de les assemblees locals i comarcals clicant la teva localitat sobre el mapa digital del web de la Creu Roja.
 

Enllaços relacionats