Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

11 d'octubre de 2014 - Per: comunicació

Venda de llibres usats en benefici de les entitats de salut per segona vegada

Aquest dissabte, dia 11 d'octubre, tindrà lloc la segona tongada de la Jornada d'Intercanvi de Llibres amb Finalitats Solidàries a la llibreria La Cultural de Vilafranca. Així, durant l'horari comercial habitual, es posaran a la venda, en una paradeta situada al carrer de Sant Joan, 12, els llibres usats aportats per una vuitantena de lectors.
La primera tongada es va celebrar el diumenge dia 28 de setembre, en el marc de la segona edició de Vila Salut, però la pluja va impedir muntar la parada al seu emplaçament inicial, a la Rambla de Sant Francesc, i es va haver d'habilitar una ubicació alternativa, al vestíbul del teatre municipal Cal Bolet, cosa que va restar públic a la convocatòria. El que es pretén aquest dissabte, doncs, es rematar una Segona Jornada d'Intercanvi de Llibres Usats amb Finalitats Solidàries que ha resultat ser força accidentada.
Cal dir que una part de l'import dels llibres que es posin a la venda anirà destinats a les entitats sense ànim de lucre que treballen en l'àmbit de la salut a la ciutat, mentre que la resta es podrà canviar per llibres nous a la llibreria La Cultural.
Durant la setmana anterior a la festa major vilafranquina, prop d’un centenar de lectors es van apropar a la llibreria del carrer de Sant Joan per dipositar aquells llibres dels quals es volien desprendre per donar-los una segona oportunitat. En conjunt, aquests lectors van aportar uns 1.500 llibres entre els quals predomina la narrativa, en català i castellà, per bé que també hi ha obres d’assaig i llibres infantils i juvenils.
Després de comprovar que tots els llibres estan en bon estat, La Cultural els posa a la venda al preu de 5€ en el cas del llibres de format estàndard, 3€ els llibres de butxaca i 3€ els llibres infantils. De l’import de la venda, una part es destinarà a les entitats participants a la fira Vila Salut. Concretament, 2€ en el cas de llibres de format estàndard i 1€ dels de butxaca i els infantils. L’import restant es bescanviarà per un val de compra de llibres que es podrà fer efectiu a La Cultural. Els llibres no venuts es retornaran als seus propietaris o se cediran a les entitats assistencials de la vila.