Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Novembre de 2014

L'Hospital ha estat nominat entre els 67 de tot l'estat en la 15a edició dels premis “HOSPITALS TOP 20-2014"

El 5 de novembre IASIST va celebrar a Madrid la Conferència d'Hospitals TOP 20, on nomina els centres TOP d'aquest any. Aquest lliurament és una de les cites més esperades de l'any pel sector hospitalari.
En aquesta quinzena edició hi han participat de forma voluntària 163 centres de tot Espanya dels quals 67 han estat nominats per aconseguir el premi. Entre ells l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.
IASIST vol destacar que tots aquests Hospitals figuren entre els millors del seu Grup i, per aquest motiu, mereixen el reconeixement a la seva bona gestió, més encara en l'entorn actual de crisi econòmica.

Avaluació basada en problemes que afecten als pacients
L'objectiu del Programa Hospitals TOP 20 és identificar els patrons de bona pràctica, els punts de referència en qualitat, la mortalitat, les complicacions i les readmissions, també l'adequació de la pràctica clínica, valorant la cirurgia sense ingrés, i l'eficiència econòmica, comparant les estades, la productivitat i el cost. Reconeixent la feina ben feta dels centres que han tret millors resultats en el procés d'avaluació.
Els Hospitals no s'avaluen tots conjuntament, sinó que s'estableixen nivells segons la mida i el seu grau d'especialització. En el TOP de Gestió Hospitalària Global, els Hospitals Públics es classifiquen en 5 Nivells.
Amb Més De 20 Anys d'Experiència, i a partir d'informació totalment objectiva, IASIST aporta uns patrons de referència al sector sanitari, sent instruments fonamentals per a la millora continua dels serveis.

Els 163 Hospitals participants procedeixen de 17 comunitats autònomes , Andalusia, Balears, Canàries, Castella-la Manxa, Castella Lleó, Catalunya, Madrid, la Rioja, Múrcia, País Basc i València. Els premis es van lliurar a Madrid el dimecres al matí a l'Hotel Rafael Atocha.

Més informació sobre la Conferència Hospitals TOP 20 a la nota de premsa del Departament de Salut la Generalitat.

Enllaços relacionats