Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

1 de desembre de 2014

Exposició de pintures de Jesús Meneses al Passadís de l'Hospital

Jesús Meneses, Barcelona 1957, és pintor i arquitecte i recorda haver pintat el seu primer quadre quan tenia 7 anys, i ho ha anat fent tota la seva vida. Actualment hi dedica tot el temps possible .
No té definida quin és el tipus de pintura que fa doncs és amb la libertat amb la que vol que es mirin els seus quadres, la que el porta a no tenir plantejaments predeterminats a l'hora de crear-los.
La musica, la poesia i la fotografia, son font d'inspiració per ell i sobre tot determinats pintors com ara Renoir i Magritte i posteriorment Hopper, Kandisky y Piranessi.
El seu principal objectiu es oferir a les persones imatges que voldria que fossin positives i suggerents, intenta que la seva pintura sigui un mitjà d'expressió totalment interpretable per l'observador. Opina que el coneixement de les característiques d'una pintura i l'opinió de l'autor limiten la interpretació de l'observador, que vol que sigui lliure.
Fins ara ha realitzat vuit exposicions i en té tres més en perspectiva per l'any vinent. L'exposició al Passadís de l'Hospital es pot veure fins el 22 de desembre de 8 a 21 h

menesesgjss@gmail.com

Enllaços relacionats