Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

13 de maig de 2015

Visita a l’Hospital dels alumnes de batxillerat de l'Institut Eugeni D'Ors de Vilafranca

L'activitat que s'ha realitzat avui dia 13 de maig, s'emmarca en l'àmbit de la Promoció de la Salut i la Responsabilitat social, i ha consistit en una visita als diferents serveis, amb els aspectes més significatius per conèixer l'hospital, un taller de Reanimació Cardiopulmonar (RCP), i finalment una visita al Laboratori Intercomarcal CLI.

La presentació de l'Hospital, conduïda per Helena Mestres (directora d'Atenció al Ciutadà i Comunicació de l'hospital), consisteix en una breu visió de l'activitat i els diferents tipus de professionals que hi ha a la institució, feta mitjançant la informació continguda a la memòria i el Web i que es complementa amb una visita a les instal·lacions. Es pretén que els joves coneguin i entenguin l'hospital com un lloc que no és excepcional i que està present de manera positiva durant tota la seva vida.

La formació en RCP comença amb una introducció teòrica sobre aquesta tècnica, transmetent la idea que tots podem contribuir a salvar vides coneixent-la i una altra pràctica, a càrrec de Montse Olivella (infermera del servei d'Urgències del nostre hospital).

La bona acollida que té aquesta activitat entre els alumnes iniciada ara fa més d'un any ha fet possible la seva continuïtat.