Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

15 de juliol de 2015 - Per: comunicació

Creu Roja Alt Penedès en col·laboració amb l'Hospital, recapta fons per a les beques menjador

Com ja és sabut amb la col·laboració i implicació de Creu Roja de l'Alt Penedès es dur a terme a l'Hospital el Programa de Voluntariat.

Entre d'altres col·laboracions de l'Hospital també amb Creu Roja hi ha la recapta de fons d'accions de Creu Roja a l'Alt Penedès per bona part per les Beques Menjador. Aquest Programa té diverses accions en cadena que beneficien: El TALLER DE MANUALITATS, que permet als usuaris fer una tasca creativa, així com col·laborar de manera activa en la recaptació de fons amb CREU ROJA. Els usuaris són del Centre de Dia de Salut Mental de Vilafranca i dones que han patit violència de gènere, i un equip de voluntaris que lidera l'activitat. En el taller fan peces artesanals que han estat fetes amb material reciclat, acció també important, vetllant pel nostre entorn natural.

Creu Roja i l'Hospital s'ha posat d'acord en establir la paradeta a l'entrada de CCEE per donar a conèixer el Programa, mostrar les peces que realitzen i amb el seu preu simbòlic fer recaptació de fons.

Les dates en que ha estat present la Paradeta ha estat: 05 de desembre dia internacional del Voluntariat, 22 d'abril en motiu de Sant Jordi i aquest més de Juliol. S'ha pogut aconseguir un fons de 70€, 80€ i 100€ en cada un dels dies.

Les aportacions han estat fetes per gent de la casa i per usuaris de CCEE i/o familiars d'Hospitalització.

Es preveu que les pròximes dates per instal·lar la paradeta a C. Externes seran el 08/09/15, el 27/10/15 i el 15/12/15 de 09:30h a 13:30h.

Creu Roja, Voluntaris i usuaris del Programa Taller agraeix la col·laboració realitzada.