Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

29 de juliol de 2015 - Per: comunicació

Josep Lluís Ibáñez Pardos és el nou gerent del CSAP

Ha estat presentat als treballadors de l'Hospital i als mitjans de comunicació pel president del Consell Rector Francesc Brosa.

Josep Lluís Ibáñez compaginarà la gerència al CSAP amb la que ja venia desenvolupant al Consorci Sanitari del Garraf. D'aquesta manera es vol aprofundir i buscar la màxima complicitat entre les dues institucions per tal de millorar i avançar en la col·laboració, iniciada de manera natural des de fa una anys.

Des del Consell Rector i concretament el seu president Francesc Brosa vol deixar clar que tant el CSAP com el CSG continuen mantenint la seva individualitat, actuant de manera autònoma tot i que comparteixin la persona en el càrrec del gerent. Es pretén que aquesta situació contribueixi a que millorin, encara més, les sinergies entre les dues organitzacions que pertanyen a la mateixa Regió i Sector Sanitari, tenen el mateixa missió i que es poden complementar per a donar una millor qualitat assistencial i de servei al territori del Penedès Garraf.

El Dr. Ibáñez coneix molt be el nostre territori doncs va treballar-hi fa uns anys en l'àmbit de l'atenció primària del Penedès i al Garraf. Actualment es gerent del CSG des del 2009.

El CSAP i el CSG ja fa anys que treballen conjuntament en diferents àmbits, n'és un exemple la gestió conjunta del servei de Radiodiagnòstic, el servei de Medicina esportiva i la Rehabilitació domiciliaria, les proves d'oftalmologia, les electromiografies i la Unitat de patologia mamaria. En aquesta línia, el 2013 van signar un acord marc de col·laboració, anomenat Aliança Estratègica per consolidar un projecte compartit en els àmbits de gestió, assistència, formació continuada i recerca.