Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Novembre de 2015

Exposició sobre la Jornada de Treball Social a l'Alt Penedès

El Grup de treball social de l'Alt Penedès, que pertany al Col·legi de Treball Social de Catalunya el passat 5 de juny va organitzar la jornada tècnica "Treball social en xarxa, 15 anys del Grup de Treball social a l'Alt Penedès".

En aquest acte es van presentar diferents experiències en format de pòsters. A partir del dia 16 de novembre s'inicia una exposició itinerant amb l'objectiu de difondre i compartir amb la població les 21 experiències de les diferents entitats, territoris i àmbits que van participar en la jornada.

L'exposició s'inicia a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, on actualment es poden veure els àmbits següents: salut, salut mental d'adults, drogodependències i prevenció contra els maltractaments a la gent gran fins a l'1 de desembre. A continuació també es podran veure: infància, infància i pobresa, salut mental infantil, sense sostre, laboral, discapacitat i inclusió. A partir del 17 de desembre i fins al 17 de gener l'exposició es trobarà a Centre Sociosanitari Ricard Fortuny.

Oferim aquesta exposició itinerant a les entitats, organismes i associacions que puguin tenir interès.

Per contacte gtstap2014@gmail.com

http://gtstap2014.plisweb.com/0/treball-social