Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

13 de desembre de 2015 - Per: Comunicació

Caminada solidària i saludable a la muntanya de Sant Pau el proper diumenge 13 de desembre

L'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès organitza aquest acte en benefici de la Marató de TV3 que enguany es dedica a la diabetis i l'obesitat.

La iniciativa va sorgir del servei d'Endocrinologia de l'Hospital que donada la temàtica de la Marató d'aquest any que tracta de les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya, va impulsar la caminada, d'acord amb l'Associació de la Diabètics de l'Alt Penedès.

Per dissenyar i concretar la caminada l'Hospital ha comptat amb l'experiència en caminades similars aportada pel servei de medi ambient de l'Ajuntament de Vilafranca i la col·laboració de l'Associació de diabètics de l'Alt Penedès.

A més a més Mas Albornà, el supermercat Esclat i la botiga la Balança, amb la seva aportació fan possible que durant la caminada es pugui lliurar als participants un obsequi, que consisteix en una bossa amb aigua i un petit esmorzar.

La caminada està prevista pel diumenge 13 de desembre i el punt de trobada serà davant l'Hospital a 2/4 d '11 del matí, on es faran les inscripcions i a les 11 se sortirà.

Durant el camí es faran aturades en les que els professionals dels servei d'Endocrinologia, infermera, dietista i metge especialista de l'Hospital explicaran a les persones participants els beneficis de la dieta saludable i de l'exercici físic.

En arribar a dalt la muntanya de Sant Pau es distribuirà un petit esmorzar saludable a cada un dels participants.

La caminada acabarà retornant tots junts a l'hospital.

En cas de pluja es farà una activitat al passadís de l'hospital.

En fer la inscripció es farà una donació en metàl·lic d'un mínim de 5 € en benefici de la Marató de TV3 i es rebrà una bossa que ha elaborat Mas Albornà, aigua facilitada per l'Esclat i un ticket per l'esmorzar preparat per La Balança.

Per tal de preveure el numero de participants, es recomana fer una preinscripció al correu electrònic: caminadamarato@csap.cat

Col·labora:

  • Ajuntament de Vilafranca
  • Associació de Diabètics de l'Alt Penedès
  • La botiga La Balança
  • Mas Albornà
  • Supermercat l'Esclat
Enllaços relacionats