Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

4 de gener de 2016

Els primers nadons del 2016 nascuts a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès

El primer penedesenc va néixer a les 2/4 de 6 de la tarda del dia 1 de gener de 2016. Es diu Josep i va pesar 3,580 Kg i 53 cm de llargada. Els seus pares, el Josep Maria Rovirosa i Carolina Marcet, són de Moja. Té dues germanes, la Júlia de 12 anys i l'Alba de 9 que també va ser el primer en néixer de l'Alt Penedès l'any 2007.
La Carolina mare del Josep explica que el procés va començar a les 4 de la matinada, a les 9 del matí va ingressar a l'hospital i tot i que semblava que anava ràpid, no va ser fins les 5,23 h que va néixer en Josep. Diu que malgrat les hores que va durar, tot va anar molt bé i no va tenir massa dolor.
El pare del Josep, el Josep Maria, recorda una experiència similar en el naixement de la seva segona filla Alba, doncs ella també va ser la primera penedesenca de l'any nascuda a l'Hospital. Ara l'Alba haurà de compartir aquest situació tan especial amb el seu germà Josep, així com la data d'aniversari. Ella diu però que cadascú tindrà la seva festa d'aniversari.
Com cada any la família va rebre l'obsequi de ''La primera empremta'' cedit per l'empresa A & A de l'Alt Penedès.

El primer vilafranquí és un nen que va néixer a 3/4 de 3 de la tarda del dia 3 de gener, va pesar 3,240 Kg amb 48 cm de llargada. Es diu Victory Kinyui Nghopomboi, i els seus pares, l'Emmanuel i la Clarise són del Camerun. El pare fa 13 anys que viu a Vilafranca i treballa al Penedès. El Victory és el seu primer fill.

Com cada any han rebut la felicitació i la benvinguda de l'alcalde de Vilafranca Pere Regull que junt amb el gerent de l'Hospital Josep Lluís Ibáñez han comentat amb la mare l'experiència de la maternitat.

Vilafranca del Penedès, 4 de gener de 2016