Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Març de 2016

Taller grupal per a pacients "Afrontant el càncer" a l'Hospital

El grup és una eina per a que els pacients apreguin a adaptar-se a la malaltia i a les seves conseqüències. Es durà a terme a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès durant els dies 7, 14, 21 de març i 4 d'abril, en horari de 12 a 13.30 h a la zona F de C. Externes.

Està organitzat per l'AECC que és qui gestiona les inscripcions. Les persones interessades ha de fer inscripció prèvia trucant al 93 200 20 99 (Adoración Pérez) així com per demanar més informació.

El grup estarà conduit per la psicooncòloga de l'AECC i col·laboradora habitual de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, Alejandra Cano. A través d'exercicis pràctics i de la discussió en grup es pretén que les persones afectades descobreixint tècniques de maneig emocional, de relaxació i de comunicació.

L'AECC i l'Hospital van signat fa anys un conveni per a col·laborar en activitats relacionades amb la lluita contra el càncer, fruit d'això va ser la presència a l'Hospital d'un professional de psicooncologia vinculat a la consulta externa d'aquesta especialitat.

En l'arxiu adjunt hi trobareu més informació.

Enllaços relacionats