Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

8 de April de 2016

Exposició per conscienciar sobre la fam al món

La mostra es podrà visitar a l'Hospital Comarcal de Vilafranca entre el 8 i el 29 d'abril

Els plafons denuncien l'especulació dels preus dels aliments

La iniciativa està impulsada pel Grup Tercer Món-Mans Unides de les Parròquies

Dins dels actes de la Campanya contra la Fam celebrada el mes de febrer, el Grup Tercer Món-Mans Unides de les Parròquies de Vilafranca, amb el suport del Servei de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, presenta l'exposició El desafiament de la fam, que es podrà visitar entre els dies 8 i 29 d'abril al passadís central de l'Hospital Comarcal.

La mostra descriu els reptes que planteja la fam al món globalitzat en un moment en què es produeixen més aliments que mai malgrat que no tothom hi pot accedir.  

Els plafons la necessitat de combatre aquesta xacra mitjançant la promoció del consum responsable, el suport a la producció local i a l'agricultura familiar i la denúncia enfront l'especulació dels preus dels aliments.

Alguns dels temes que es tracten a l'exposició a través de colpidores imatges són tan diversos com el canvi climàtic i la degradació mediambiental, els biocombustibles, la nova problemàtica de la fam, la seguretat alimentària, l'acaparament de terres i el comerç internacional.

El Grup Tercer Món-Mans Unides de Vilafranca convida la ciutadania a visitar la mostra per tal de contribuir a augmentar la sensibilitat envers els problemes del Tercer Món