Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Novembre de 2016

Nova col·laboració de Ginesta amb la Unitat de Patologia Mamària de l'Hospital

A petició de l'hospital, el Grup d'Autoajuda Ginesta ha dissenyat unes bosses pels drenatges habituals després d'una intervenció quirúrgica de patologia mamària per a guardar-los d'una manera còmode i discreta dotant-los d'unes característiques funcionals i atractives.

El projecte 'coixins del cor' sorgeix arran de l'experiència d'una infermera dels Estats Units que va ser operada de cirurgia mamària. Les seves tietes van cosir-li un coixí en forma de cor que s'ajustava confortablement sota el braç, cosa que li va reduir de forma sensible el dolor de la incisió i disminuir la tensió dels músculs de l'espatlla. En veure els enormes beneficis del coixí, diferents voluntaris el van reproduir per lliurar-lo de forma gratuïta a hospitals d'Europa, Xina, Austràlia i Mèxic, entre d'altres.

A la imatge podeu veure membres de Ginesta en el moment que fan el lliurament dels coixins del cor i de les bosses pels drenatges, amb Elena Novoa, infermera de la Unitat de Patologia Mamària del nostre Hospital.