Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

18 de desembre de 2016

Belluga’t per l’Ictus. Diumenge 18 de desembre de 2016

En motiu de la Mataró de TV3 que enguany està dedicada a l'Ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, l'Hospital amb el suport del servei de Neurologia ha organitzat una passejada solidària, cultural i accessible per Vilafranca.

L'activitat s'inicia amb una trobada davant de l'Hospital a 2/4 de 10 del matí del diumenge dia 18 de desembre, on es faran les inscripcions solidàries amb una aportació mínima de 5 € i el lliurament del tiquet obsequi.

A les 10 es preveu la sortida de la passejada cap a la Zona Esportiva de Vilafranca. Pel camí hi haurà 3 parades amb informació de l'entorn històric i arquitectònic que aniran a càrrec de l'historiador Josep Feliu.

Aquest recorregut està supervisat i dissenyat per l'Associació EntretotsPenedès i per tant està adaptat per a tothom.

L'arribada a la Fassina es preveu cap a les 12 del migdia on s'hi farà una xerrada sobre la malaltia de l'Ictus, com prevenir-la, com actuar ràpidament en cas de simptomatologia i què fer en cas de patir-la.

Finalment hi haurà un tast festiu  a càrrec del Celler Bolet i la Fleca Pastisseria Padisan. ISS càtering ens aporta l'aigua.

Per poder preveure el nombre de participants es poden fer preinscripcions al correu electrònic caminadamarato@csap.cat  

Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Vilafranca col·laboren en aquesta iniciativa.

Enllaços relacionats