Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

18 de maig de 2017

L’Hospital dóna suport al projecte “No puc esperar” que presenta ACCU Catalunya

El projecte NO PUC ESPERAR! està pensat per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo. Un dels problemes que més angoixa i preocupa aquests pacients és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d'anar al lavabo. Algunes persones veuen minvada la seva qualitat de vida per aquesta situació, ja que els costa sortir de casa o fer vida social per por de no trobar un lavabo accessible en el moment necessari.

Des d'ACCU Catalunya s'arriba a acords amb establiments i entitats públiques perquè autoritzin l'ús dels seus lavabos de manera gratuïta i al més ràpidament possible als portadors de les targetes NO PUC ESPERAR!

Al web www.nopucesperar.cat  i a l'aplicació per a mòbils es troben geolocalitzats tots els lavabos adherits a NO PUC ESPERAR! i tota la informació del projecte. També es poden reconèixer perquè en un lloc visible des de l'exterior, disposen de l'adhesiu NO PUC ESPERAR!.

Assistents: Dra. Gemma Tremosa (Responsable del Servei de Digestiu. Hospital Comarcal de l'Alt Penedès). Sra. Verònica Romero (Responsable d'Accions de RSC de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès), Sra. Montse Domènech ( Cap del Servei de Benestar Social del Consell Comarcal Alt Penedès), Sra. Mariona Junyent (Tècnic de Salut i Consum de l' Ajuntament de Vilafranca del Penedès ). Sra. Montserrat Rafecas (Coordinadora de l'Àrea d'Atenció al Ciutadà. SAP Alt Penedès - Garraf - Baix Llobregat Nord. ICS. Generalitat de Catalunya), Sr. Enric Bosch (President d' ACCU Catalunya) i Sra. Ángeles Roca (Coordinadora del projecte "No puc esperar!". ACCU Catalunya).

Enllaços relacionats