Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Febrer de 2018

Exposició “El malbaratament alimentari”

Al passadís de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

Del 2 al 25 de febrer.

Organitza Mans Unides, Rebost Solidari, Ajuntament de Vilafranca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El problema del malbaratament d'aliments i les possibles solucions

A través d'aquesta exposició Mans Unides vol sensibilitzar sobre la importància del malbaratament alimentari i la seva repercussió en el planeta. Cal un canvi de mentalitat i de cor. La desnutrició crònica que pateixen 800 milions de persones té a veure amb un tipus de desenvolupament contaminant i malgastador. Veure el món com a "casa comuna" és un desafiament.

El nostre focus d'atenció està en la paradoxa sobre l'abundància que es viu a les nostres societats desenvolupades. Si som conscients que el món té la capacitat per produir aliments suficients per alimentar adequadament a tothom, per què no s'aconsegueix?

Els continguts que aportem han estat elaborats per ser utilitzats sempre com un ajut per ampliar els coneixements, habilitats, destreses i actituds que aportin valor als assoliments educatius de cada centre, col·laborant amb el procés educatiu que beneficiarà al conjunt de la societat civil.

Us animem a investigar com és "in-situ" aquesta cadena de malbaratament. Llocs com a mercats centrals, grans centres de distribució, grans o petits magatzems alimentaris, mercats i supermercats, cuines d'hospitals, restaurants, hotels...

Es tracta d'una exposició de 12 plafons fàcilment movibles i muntables per posar a qualsevol lloc de l'escola i per conscienciar d'una manera gràfica i molt visual.