Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Març de 2018

El quiosc de l'Hospital reobre de la mà de Mas Albornà

El quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès reobrirà portes de la mà de Mas Albornà. La fundació ha guanyat el concurs restringit a centres especials de treball que havia obert el consorci sanitari, de manera que n'assumirà la gestió i l'explotació.

Pròximament, un cop s'hagin dut a terme les tasques d'adequació del quiosc, l'activitat tornarà a aquest espai amb la presència de personal de Mas Albornà darrere el taulell.

El quiosc de l'hospital de Vilafranca posarà a la venda productes de premsa, papereria i regal, en concret, productes del sector tèxtil i artesanal fets pels usuaris del Centre Ocupacional. El quiosc obrirà tots els dies de l'any en horari de matí i tarda. Així, els laborables de dilluns a divendres estarà obert de nou del matí a una del migdia i les tardes de quatre a vuit del vespre. Dissabtes, diumenges i festius l'horari serà de nou a una.

Per a Mas Albornà, el quiosc neix no només com un punt comercial, sinó amb vocació de servei i per esdevenir un agent més de la dinamització del centre hospitalari.

Des de Mas Albornà es continua treballant per afavorir la visualització del nostre col·lectiu i amb projectes com aquest es fa possible.