Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Juliol de 2018

Exposició al passadís central: “Sentiments i emocions a través de l’art”

Des del programa Treball als Barris finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i dins el projecte de dinamització comunitària Espirall, Fem Barri  s'ha organitzat una mostra d'activitats artístiques al barri de l'Espirall durant la seva festa, anomenades Art Espirall.

L'objectiu ha estat acostar l'art a diversos sectors de població convertint-lo en eina d'inclusió i empoderament. S'ha fet des de la innovació social i amb el convenciment del potencial transformador de la cultura, afavorint d'aquesta manera, la convivència intercultural entre els veïns i veïnes del barri.

Hi han participat un total de 15 entitats i serveis del barri que han mostrat el seu art amb 12  expressions artístiques a diferents espais de l'Espirall: 6 exposicions, 1 exhibició, 1 concert, 1 mostra d'escriptura, 1 vídeo i 2 activitats infantils.


Una de les activitats artístiques ha anat a càrrec de les Germanes Hospitalàries - Hospital Sagrat Cor -Servei de Rehabilitació Comunitària de l' Alt Penedès amb l'exposició anomenada  SENTIMENTS I EMOCIONS A TRAVÉS DE L'ART ubicada al passadís de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès

SENTIMENTS I EMOCIONS A TRAVÉS DE L'ART

En aquesta exposició trobareu dos temes d'exposició que els usuaris, del Servei de Rehabilitació en Salut Mental de l'Alt Penedès, han volgut compartir amb vosaltres.

Lletres en Espais de Sentiments

Hem partit d'aquest tema per a treballar a través d'un model artístic, amb els sentiments del moment present, i el mitjà per a representar-los l'aquarel·la. Permetent un joc d'aigües i transparències, de colors i sobre posició dels mateixos.

Ens hem permès poder crear espais pintats, on aflueixen moments personals, amb diferent temàtica. Donant entrada a un element extern, en aquest cas una lletra, que per als autors tenen un significat i l'han integrada en aquest espai personal. Aquesta lletra representa un inici de verbalització de sentiments...

A pUnTs pel Dia Mundial de la Salut Mental

En motiu del Dia Mundial de la Salut Mental hem volgut realitzar un seguit de punts de llibre. Dels aquí representats voldríem que poguéssiu escollir, com a visitants de l'exposició, la imatge que per a vosaltres us desperta una emoció-sentiment especial.