Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

26 d'octubre de 2018

Enguany la XXVIII Jornada de Serveis de Farmàcia dels Hospitals Comarcals de Catalunya està organitzada pel Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Consorci Sanitari del Garraf

Més de 100 farmacèutics d'Hospitals es trobaran a  Vilafranca el proper divendres 26 d'octubre per a debatre sobre les competències digitals  i la seva aplicació en el camp  farmacèutic.

L'objectiu d'aquesta jornada científica és actualitzar coneixements i compartir experiències entre els farmacèutics dels diferents Hospitals Comarcals  de Catalunya.

Aquest any s'exposaran els avenços de les noves tecnologies i competències digitals en el camp farmacèutic.

El programa s'ha planificat per  a conèixer experiències innovadores sobre desenvolupament professional, aprenentatge i salut digital des del punt de vista de les organitzacions i professionals sanitaris.

S'han seleccionat les experiències útils, per aprendre d'elles i poder ser  d'adaptades a les diferents organitzacions que hi participen. En aquest sentit hi haurà presentació d'APPS, l'ús de les xarxes socials a la farmàcia d'hospitals i com a cloenda la conferència "la transformació digital de les organitzacions sanitàries "

Les farmàcies hospitalàries tenen un paper molt important en el funcionament dels Hospitals. Donen suport al tractament farmacoterapèutic afegint valor amb la seva contribució a la millora de la qualitat, a la millora de l'eficiència i a la millora de la seguretat.

La seu de la Jornada és rotatòria, amb la qual cosa es vol reconèixer i valorar la importància de la Xarxa d'Hospitals de Catalunya i dels Centres d'Atenció Primària.

Aquest jornada és una matinal, de 9.00 a 15.00 hores, amb un dinar de treball. Es preveu una assistència al voltant de 100 persones d'arreu de Catalunya.

S'adjunta el programa complert de la Jornada

Enllaços relacionats