Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

26 de November de 2018

Informació sobre la vaga de metges i metgesses a l'Hospital a partir de dilluns 26 de novembre

A partir de dilluns 26  i fins divendres 30 de novembre el sindicat Metges de Catalunya ha convocada una vaga de metges i metgesses que afecta a més dels centres d'Atenció Primària, els hospitals concertats amb el Servei Català de la Salut, entre els que es troba l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

Segons l'ordre publicada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, als centres sanitaris s'han establert els serveis mínims, que garanteixen el normal funcionament dels serveis d'urgències, dels tractaments de quimioteràpia, l'activitat quirúrgica inajornable derivada de l'atenció urgent i greu, així com les intervencions neoplàsiques. La resta de serveis assistencials tenen cobertura de mínims d'un quart de la plantilla durant les dues primeres jornades de vaga i d'un terç de la plantilla a partir del tercer dia de vaga.​


No es pot determinar la incidència en l'activitat programada de visites i intervencions ja que dependrà dels professionals adherits a la vaga. Per això es recomana a les persones usuàries afectades, que abans de la visita truquin o enviïn un correu electrònic per confirmar si es podrà fer.

Tel 938180393 /938180440

Correu-e  visites@csap.cat

Les visites que no es puguin fer seran reprogramades i notificades per l'Hospital el més aviat possible. 

Lamentem les molèsties que aquesta situació els hi pugui ocasionar.

Podeu consultar en aquest enllaç http://t.co/V8nV0obalY la informació facilitada pel Departament de Salut