Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Desembre de 2018

Activitats de Nadal de Mas Albornà i el Quiosc a l'Hospital

El personal del quiosc ha realitzat la decoració nadalenca de l'hospital. Es tracta d'una col·laboració entre Mas Albornà-El Quiosc i l'Hospital. Dins aquesta decoració com a novetat s'ha incorporat un Tió a l'entrada principal de l'hospital amb una bústia on els més petits podran dipositar els seus desitjos nadalencs a través d'una "carta dels bons desitjos de Nadal" que es podrà trobar al mateix Quiosc.

  • Comprant una joguina nova i que compleixi els requeriments i depositar-la als espais habilitats dintre de les instal·lacions de l'Hospital

  • La novetat: col·laborar comprant un ticket per valor d'1€ disponible al Quiosc de l'Hospital. Tots els diners recaptats a través de la venda de tiquets van destinats a la compra de joguines noves pels nens/es que ho necessiten.

El proper dia DIMARTS 18 DE DESEMBRE un grup de membres del Centre Ocupacional de Mas Albornà passaran per diferents punts de l'hospital a desitjar Bones Festes als pacients, familiars i treballadors de l'hospital. A les 12h començaran i faran 4 actuacions de cantada de nadales, cada quart d'hora aproximadament. Aquesta és la primera vegada que el centre ocupacional realitza una iniciativa d'aquestes característiques.

Regals solidaris. Des d'aquesta setmana hi ha disponible al quiosc detalls nadalencs confeccionats a mà per Mas Albornà ideals per als regals d'amic invisible o de Nadal i que contribueixen a la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat i trastorn mental.