Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Gener de 2019

El primers penedesencs nascut a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès el 2019 són el Bruno i l'Araf

El primer penedesenc es diu Bruno i és un nen preciós que va pesar  3.220 Kg, va néixer la matinada del dia 2 de gener.

Els seus pares Anna i Miguel son veïns de Sant Pau d'Ordal i el Bruno és el seu primer fill. L'Anna explica que durant les campanades de benvinguda a l'any nou va notar els primers símptomes del part, tot i que va esperar a tenir-ne mes per anar a l'Hospital, i no va ser fins les 12 del matí que va ingressar, però el part va ser lent i finalment va ser necessària una cesària per a que el Bruno nasqués a ¼ de 3 de la matinada del dia 2.

El Bruno s'ha fet esperar uns dies doncs l'esperaven pels volts de Nadal, és un nen tranquil que dorm i mama molt bé. La mare ha pogut descansar i es troba força bé i diu que està molt satisfeta de l'atenció rebuda a l'hospital.

La primera vilafranquina es diu Araf, pesa 3.330 Kg i va néixer a primera hora de la tarda del dia 2 de gener.

Els seus pares Marina i Babu són originaris de Bangladesh i veïns de l'Espirall. El Babú fa 10 anys que viu a Vilafranca i diu que s'hi sent molt a gust i ben acollit, actualment regenta un bar al C/ Missers Rufet. La mare, tot i que s'està recuperant de la cesària, està molt contenta.

Des de l'inici de l'any han nascut 6 nadons a l'hospital, un promig de naixements més alt de l'habitual que és de 1 ó 2 al dia.