Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

1 de juliol de 2019 - Per: RRHH

Convocatòria d'infermers/eres per hospitalització, urgències, consultes externes i àrea quirúrgica

CONVOCATÒRIA LLOC DE TREBALL

INFERMERS/ERES PER HOSPITALITZACIÓ, URGÈNCIES, CONSULTES

EXTERNES I ÀREA QUIRÚRGICA (INSTRUMENTISTES)

HOSPITAL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS

Cerquem personal Diplomat/Graduat en infermeria, per les diferents àrees de la Direcció d'Infermeria de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf està constituït per l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l'Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes), i l'Hospital Sant Antoni Abat i Centre de Rehabilitació (Vilanova i la Geltrú).

Requisits:

- Diplomatura o Grau en Infermeria per les àrees d'hospitalització, urgències i consultes externes. En el cas de l'àrea quirúrgica, s'haurà d'acreditar postgrau en aquest àmbit i/o experiència com a instrumentista.

- Habilitats i competències: busquem persones orientades a la qualitat i a l'atenció a les persones, amb dinamisme i que vulguin desenvolupar el seus coneixements dintre de la nostra organització.

Oferim:

- Contracte laboral temporal.

- Retribució salarial segons conveni Sanitat Concertada de Catalunya (SISCAT), Grup 2.

- Horaris de matí, tarda o nit

- Incorporació immediata.

Es valorarà:

- Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip.

Mitjà de presentació de la sol·licitud i documentació: les persones interessades hauran d'enviar sol·licitud i curriculum vitae a rrhh_info@csap.cat.

Segons el que es disposa en la normativa vigent de protecció de dades de caràcter personal, i en concret en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el CSAPG respectarà la confidencialitat de les dades de caràcter personal rebudes. La informació serà tractada única i exclusivament amb la finalitat de dur a terme el procés de selecció. Les seves dades seran integrades en un fitxer automatitzat, la titularitat del qual correspon al CSAPG , guardant les dades durant dos anys a la bossa de treball, amb la finalitat d'informar-lo d'ofertes laborals que puguin ser del seu interès, no estant prevista cap cessió de dades. Els interessats podran exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes i condicions estipulats en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD, davant el Departament de Recursos Humans del CSAPG, situat en Sant Pere de Ribes, Hospital Residència Sant Camil.

Vilafranca, 27 de juny de 2019