Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

Agost de 2020

Metge/ssa especialista en Neurologia

Cerquem metge/ssa especialista en Neurologia per integrar-se en el Servei de Neurologia del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, constituït per l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l'Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes), i l'Hospital Sant Antoni Abat i Centre de Rehabilitació (Vilanova i la Geltrú).

El Servei de Neurologia està format per un equip humà de cinc professionals que desenvolupen la seva activitat assistencial en hospitalització de Neurologia, consultes externes i gabinets d'exploracions complementàries (Dúplex TSA/TC, electromiografia i electroencefalografia).


Requisits específics:
- Acreditació de la titulació de Llicenciat/da en Medicina i d'especialista en Neurologia via MIR  (homologació i permís de treball en el cas de professionals extracomunitaris).

Oferim:
- Consulta especialitzada de Neurologia, hospitalització i exploracions complementàries.
- Projecte en consorci hospitalari d'àmbit comarcal, amb formació continuada i carrera professional. Facilitats per l'assistència a congressos i jornades, i el desenvolupament de projectes d'investigació i docència.  
- Incorporació immediata.
- Contractació laboral indefinida.
- Retribució salarial segons conveni SISCAT.
- Jornada completa: 1688 hores anuals. 

Es valorarà:
- Capacitat per a la col·laboració i coordinació amb els diferents dispositius d'un centre d'aguts (urgències, hospitalització i ambulatori).
- Capacitats de comunicació, empatia i treball en equip.

Mitjà de presentació de la sol·licitud i documentació: contactar amb la Dra. Esther Catena (cap de Servei) per correu electrònic a ecatena@csapg.cat adjuntant el currículum.