Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

22 juny de 2010 - Per: Comunicació

Dimarts 22 hi haurà donació de sang a l'hospital

Dilluns i dimarts hi haurà donació de sang a Vilafranca

La Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits farà els propers dies 21 i 22 de juny una nova campanya trimestral a Vilafranca per tal que totes aquelles persones que ho desitgin puguin donar sang.

Concretament dilluns dia 21 de juny la donació es podrà fer a la seu dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot (c/ General Prim, 11). L’horari serà de 5 de la tarda a 9 del vespre. Dimarts dia 22, el Banc de Sang i Teixits serà a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. L’horari serà en aquest cas de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 a 9 del vespre.

Donar sang és una acte solidari i cívic que no requereix cap esforç important, no fa mal i, després d'un petit descans i d'un refrigeri que ofereix el banc de sang, es torna a estar en forma. A més, el donant obté una analítica que l'informa sobre la seva salut. De cada donació de sang, no se'n beneficia només un malalt sinó un nombrós grup de persones.

Cada vegada fa falta més sang i tothom, un familiar o una amistat en pot necessitar. La sang és una de les poques coses que no es pot fabricar. Aquesta situació fa que sigui molt important el màxim nombre de persones, entre 18 i 65 anys, sanes i de més de 50 kg, s'acostin a la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits que aquests dies serà a Vilafranca.