Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

21 de setembre de 2010 - Per: Comunicació

Donar sang a Vilafranca

La Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits farà els propers dies 19, 20 i 21 de setembre una nova campanya trimestral a Vilafranca per tal que totes aquelles persones que ho desitgin puguin donar sang.

Concretament, diumenge 19 i dilluns 20 de setembre la donació es podrà fer a la seu dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot (c/ General Prim, 11). L’horari serà el diumenge de 10h a 14h i el dilluns de 17h a 21h. Dimarts dia 21 de setembre, el Banc de Sang i Teixits serà a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. L’horari serà en aquest cas de 10h a 14h i de 17h a 21h.

L’Alt Penedès dóna sang

El Banc de Sang i Teixits està satisfet de les primeres donacions de sang del mes de setembre a l’Alt Penedès. El BST ha estat present a Santa Margarida i els Monjos on han pogut recollir 22 donacions, de les quals 4 són nous donants. A Vilafranca les donacions van ser superiors a les previstes i es van fer 74 donacions, amb 5 nous donants i 15 oferiments que no van poder fer la donació. L'Associació de Donants de Sang de l'Alt Penedès felicitem a les persones que s'han acostat a la unitat mòbil del Banc de Sang, en uns mesos que Catalunya necessita 1.000 donacions cada dia.

Més informació a la web de l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès http://www.donantsdesang.vilaentitats.cat o al facebook de l’associació.