Informació corporativa

Notícies

<< tornar al llistat de notícies

octubre de 2010 - Per: Comunicació

S'ha iniciat el cicle de grau mitjà de cures auxiliars d'Infermeria.

Pere Regull, Jordi Girona, Francesc Ferrer, Josep Francí i Pere Martí a la presentació del cicle.

L’IES Milà i Fontanals amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, l'Ajuntament de Vilafranca i l'Hospital Comarcal, han fet possible que enguany s’obri una nova branca d’estudis de Formació Professional a Vilafranca podent-se impartir el Cicle Formatiu  de grau mitjà de Cures auxiliars d’Infermeria. El cicle va començar el 7 de setembre a l'Institut Milà i Fontanals amb un total de 60 alumnes dels quals es preveu que uns 40 faran les pràctiques al nostre hospital comarcal i la resta a altres centres sanitaris.

L’hospital ha col·laborat en l’equipament material de l’aula teoricopràctica del cicle situada a l’edifici de l’antic hospital (residència de sant Francesc) que consisteix en un llit, mantes, butaca, llençols, ... per a poder fer la preparació prèvia a les pràctiques al centre sanitari.

També està previst signar un conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès que formalitzarà el suport d’aquest cicle formatiu del Milà i Fontanals.