Formulari inscripció IV Jornada d'Ètica

Formulari inscripció IV Jornada d'Ètica

IV Jornada d'Ètica de l'Alt Penedès. "Dolor, patiment i felicitat. Reflexions des de la bioètica". 5 d'abril de 9 a 14 h.

La IV Jornada d'Ètica de l'Alt Penedès s'inclourà en el programari del festival VilaPensa. Mitjançant una conferència inaugural, una taula rodona amb ponents experts i la simulació d'un club de lectura en bioètica, nova activitat dels CEA dels centres sanitaris impulsada per la Societat Catalana de Bioètica, tindrem l'ocasió de poder debatre  com es viu avui dia el dolor en una societat on sembla imposar-se la plena felicitat. Programa

- Cal omplir el formulari en MAJÚSCULES.

* Camps obligatoris

De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades que consigneu en aquest formulari seran utilitzades per atendre la vostra petició.

En enviar les vostres dades, n'autoritzeu la comunicació als organismes i/o centres que, d'acord amb la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya, requereixen d'aquest accés per tramitar i dur a terme la vostra sol·licitud en l'àmbit de les funcions reconegudes en la Llei esmentada.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació cancel·lació i oposició mitjançant escrit, i annexant fotocòpia del DNI, adreçat a Consorci Sanitari de l'Alt Penedès - Departament d'Atenció al client. Carrer Espirall s/n. 08720, Vilafranca del Penedès