Formulari inscripció Jornada d'Osteoporosi

Formulari inscripció Jornada d'Osteoporosi

Jornada d'Actualització en Osteoporosi. Unitat Aparell Locomotor CSAPG i Atenció Primària. 5 de novembre. Sala d'Actes de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. Vilafranca del penedès

Organitzat pel Servei de Reumatologia CSAPG i dirigit a Professionals de la salut de l'assistència primària i especialitzada que atenen pacients amb Osteporosi. Consulteu el programa.

- Cal omplir el formulari en MAJÚSCULES.

* Camps obligatoris

De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades que consigneu en aquest formulari seran utilitzades per atendre la vostra petició.

En enviar les vostres dades, n'autoritzeu la comunicació als organismes i/o centres que, d'acord amb la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya, requereixen d'aquest accés per tramitar i dur a terme la vostra sol·licitud en l'àmbit de les funcions reconegudes en la Llei esmentada.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació cancel·lació i oposició mitjançant escrit, i annexant fotocòpia del DNI, adreçat a Consorci Sanitari de l'Alt Penedès - Departament d'Atenció al client. Carrer Espirall s/n. 08720, Vilafranca del Penedès